PayPo_bags_728x90(1).jpg
  • Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. , WSIP

44.69
szt.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Dostępność Mało
EAN 9788302150388

Zamówienie telefoniczne: 697004902

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
PayPo_clean_728x90.jpg
  • Oto nasz Insta i inspiracje do paczek!